Estelle Cruijff en Badr Hari weer samen gespot

Dubai is the place to be! Nikkie Plessen, Yolanthe, Badr Hari én Ali B vierden de feestdagen op de zonnige bestemming. M...

Dubai is the place to be! Nikkie Plessen, Yolanthe, Badr Hari én Ali B vierden de feestdagen op de zonnige bestemming. Maar er was nóg een BN’er, namelijk Estelle Cruijff.

Relaxte sfeer

Je zou denken dat Estelle Cruijff en Badr Hari na hun pijnlijke break-up ver weg van elkaar zouden blijven, maar niets is minder waar. De twee waren niet samen in Dubai, maar kwamen elkaar toevallig tegen in een uitgaansgelegenheid, schrijft Story. Volgens ooggetuigen ging dat prima. “Er was een relaxte sfeer. Estelle zag er stralend uit. Ze lachte veel, zag er ontspannen uit en had het heel erg naar haar zin.”

Maar, op een hereniging hoeven we niet te hopen. “Ik ben vrijgezel en voel me daar prima bij. Er ligt een zware tijd achter mij, maar daar ben ik bovenop gekomen”, liet ze weten.

Estelle is alleen op vakantie, zonder kids, om even lekker haar rust te pakken. Maar ze zit niet stil. Ze is namelijk ook druk bezig met haar comeback. Zo heeft ze een pilot opgenomen, is ze bezig met een sieradenlijn en zijn er nog veel meer plannen.

Lees ook: Estelle Cruijff doet schokkende onthulling over zaak Badr Hari

Bron: Shownieuws, beeld

Laatste nieuws