Dít Victoria Secret model is verloofd

Daar komt de bruid... Binnenkort stapt er een Victoria's Secret model in het huwelijksbootje! DJ Ruckus is op één knie g...
Dít Victoria Secret model is verloofd

Daar komt de bruid... Binnenkort stapt er een Victoria's Secret model in het huwelijksbootje! DJ Ruckus is op één knie gegaan voor Victoria's Secret model Shanina Shaik.

DJ Ruckus vroeg Shanina op 26 december om haar hand op een privéstrandje op de Bahama's, vertelt een insider. Daarna hebben ze het goed stilgehouden, want niemand die het wist. Tot nu, want het is Instagram-official gemaakt.

De ring

Een verloving moet natuurlijk wel bezegeld worden met een prachtige ring. Sterker nog: hij had er twee! Naar verluidt kon hij niet kiezen tussen twee fonkelende stenen. Om er zeker van te zijn dat hij de perfecte had, nam hij ze beide mee. Shanina mocht vervolgens zelf kiezen welke ze het mooist vond. Ze koos voor de gouden ring waar met diamanten hun initialen op staan.

En prachtig is-ie zeker! Op Instagram plaatste het Australische model een foto van zichzelf en haar husband to be DJ Ruckus. Op de foto is duidelijk de schitterende verlovingsring te zien. Wauwie!

Lees ook: Victoria Secret onder vuur door Photoshop fail

This ?? is a sure thing! I said "YES!!" @djruckusofficial #loveofmylife #mrsandrews #heputaringonit #togetherforever

Een foto die is geplaatst door SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) op

Bron: Intouchweekly.com, Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f709af3caf34', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });