Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel!

Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkels! Topmodel Miranda Kerr schittert op de cover. Ze heeft d...

Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkels! Topmodel Miranda Kerr schittert op de cover. Ze heeft de man van haar dromen gevonden, geniet van haar zoontje en heeft nog goed contact met ex Orlando Bloom. Maar is het echt allemaal rozengeur en manenschijn? Voor Timor Steffens wel! Wij spraken de leukste danser van Nederland over zijn spannende leven met bff’s als Madonna en Chris Brown. Heb jij ook het gevoel dat dit jouw jaar wordt? Begin dan met je goede voornemens volhouden! Wij hebben de superfoods van 2016 voor je op een rij gezet voor een goed begin. Maar omdat we stiekem nog helemaal geen afscheid willen nemen van alle glitter & glamour van het feestseizoen, laten we je ook zien hoe je gouden make-up nu ook nog kunt dragen. Enne, er is ook nog een 90’s haaraccessoire dat zijn comeback maakt.
In dit nummer doet Monika haar heftige verhaal over haar koopverslaving, haar hele salaris ging eraan op. Ben jij in iets mindere mate ‘verslaafd’ aan shoppen? Na het zien van Grazia’s trend report met de hotste spring/summer trends wordt het weer lastig om je in te houden. Verder doen we verslag van het sportieve Grazia x HKMX event, staat er weer een eetdagboek voor je klaar en lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws