Dré Hazes is klaar voor een gezin

Als het aan Dré Hazes ligt, wordt hij zo snel mogelijk vader. De 22-jarige zanger is nu anderhalf jaar samen me...

Lees ook

Als het aan Dré Hazes ligt, wordt hij zo snel mogelijk vader. De 22-jarige zanger is nu anderhalf jaar samen met zijn vriendin Monique (38) en het stel zou niets liever willen dan hun liefde bezegelen met een liefdesbaby. In de nieuwe Story raakt hij er niet over uitgepraat.

Baby boom

Dré vertelt in het interview dat de tijd rijp is voor een kindje, mede omdat de biologische klok van de 38-jarige Monique aan het tikken is. “We zijn er druk mee bezig, maar ik doe steeds wat verkeerd, denk ik! We willen niet te lang wachten met een baby. Als Monique zwanger is, is het ook echt gepland”, zegt de hij in Story. Dit is een vrij bijzondere uitspraak, omdat hij vorig jaar nog helemaal niet aan een gezin wilde beginnen. Blijkbaar is er toch iets veranderd!

1 team, 1 taak

Intussen is Monique ook verantwoordelijk voor het management van Dré en ze zijn nog steeds dol op elkaar. Het stel woont sinds 6 maanden samen, maar met de gezinsuitbreiding in zicht, kijken ze nu al naar een grotere woning met een tuin voor de honden. We wachten in spanning af!

Lees ook: Babynieuws! Arie Boomsma is vader geworden

Bron: Shownieuws, Privé, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook