Verdwijnt het raketijsje!?

Heel Nederland is in rep en roer, want de geruchten gaan dat het iconische raketijsje van Ola voorgoed uit de schappen v...

Lees ook

Heel Nederland is in rep en roer, want de geruchten gaan dat het iconische raketijsje van Ola voorgoed uit de schappen verdwijnt.

Afscheid nemen bestaat niet…

Volgens Unilever zouden er ernstige veranderingen plaatsvinden in het assortiment van Ola. Het bedrijf wil naar verluidt hun ijsmerkportfolio wereldwijd hetzelfde houden voor het ultieme succes. Uit budgettaire en productionele overwegingen zouden van de 450 ijsjes die het merk verkoopt, maar 90 ijsjes overblijven. Helaas zou het raketje, die al zo’n vijftig jaar in Nederland wordt verkocht, daar niet bijhoren, wegens enkel en alleen succes in ons kleine kikkerlandje.

Update

Inmiddels gaan er ook geruchten dat het om een 1 april grap zou kunnen gaan. Het komt de laatste jaren vaker voor dat merken vóór de beruchte datum aan een geintje beginnen, om deze extra overtuiging te geven. RTL Z vertrouwde de boel niet helemaal en namen contact op met de marketing-director van Ola. Zij bevestigde dat het ijsje wellicht verdwijnt. Maar toen er gevraagd werd of het niet soms om een grap ging, antwoordde ze: “Als het op 1 april toch een grap blijkt te zijn, dan maak ik het goed met uw redactie.”

Duimen maar!

Lees ook: Dít is het geheim achter de McFlurry lepel

Bron: Rtlz.nl, Vmt.nl, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook