Jan Kooijman haalt uit naar Chantal Janzen

Dat Jan Kooijman veel verschillende talenten heeft, dat wisten we al. Zo kan hij acteren, presenteren en ook is hij jare...

Dat Jan Kooijman veel verschillende talenten heeft, dat wisten we al. Zo kan hij acteren, presenteren en ook is hij jarenlang balletdanser geweest. Maar Jan kan nog veel meer dan dat, want sinds kort doet hij mee aan het programma It takes 2 waarbij hij de sterren van de hemel zingt . Toch is er ook iets wat Jan niet kan, en dat is tegen kritiek kunnen. En al helemaal als niet als het van Chantal Janzen komt.

Het grapje van Chantal

In de teaser van de uitzending van It takes 2 die aanstaande zaterdag wordt uitgezonden, kunnen we zien dat Jan als een gek over het podium heen danst en rent. Zijn zangpartner Glennis Grace blijft rustig op het podium staan zingen. Als het duo klaar is, komt presentatrice Chantal Janzen bij hen staan. Tegen Jan en Glennis zegt ze: “Glennis, ik vind jou heel vaak de man en Jan dartelde er zo omheen terwijl Glennis er rustig bij stond.” Bij Jan ging dit grapje er echter absoluut niet in.

De reactie van Jan

Jan reageerde erg fel op de grap van Chantal: “Zegt het balletkutje in dezelfde jurk als Angela Groothuizen (Beide vrouwen gehuld in een rode jurk). Kom op hee.” Ondertussen zie je de jury en andere kandidaten verschrikt opkijken. Maar Jan, jij bent toch degene die zijn carrière is gestart als balletdanser? Anyways, ook de jury viel het op dat Jan zich een tikkeltje druk gedroeg. Bekijk het filmpje van de hele gebeurtenis HIER.

Lees ook: Jan Kooijman zoals je hem nog nooit hebt gezien

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP Foto

Laatste nieuws