Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Douwe Bob met paard de snelweg op

Douwe Bob is al druk bezig met de voorbereidingen van het Songfestival. Hij heeft zijn concurrenten al ontmoet, maar nu...

Douwe Bob met paard de snelweg op

Douwe Bob is al druk bezig met de voorbereidingen van het Songfestival. Hij heeft zijn concurrenten al ontmoet, maar nu is hij kennelijk bezig om wat meer media-aandacht te verzamelen. De singer-songwriter ging namelijk te paard de snelweg op om daar een optreden te verzorgen. Ja, het is echt zo gek als het klinkt.

Paard en wagen

Met paard en gitaar wandelde Douwe Bob één van de drukste verkeersknooppunten van Nederland op, namelijk het Kleinpolderplein in Rotterdam. Waarom? Dit was om zijn nummer Slow Down wat kracht bij te zetten. Het punt waar Douwe en het paard liepen is afgezet vanwege wegwerkzaamheden en dat bracht Kunstenaarscollectief Observatorium en Stichting Werkgemeenschap Kleinpolder op het idee om daar iets leuks mee te doen: namelijk een heel festival op het verkeersplein organiseren! Dit festival draagt de naam Flaneren op de Flyover.

Kunstzinnig

Op diezelfde snelweg werd vandaag ook ontbeten, gedebatteerd en er werd yoga gedaan. Douwe Bob deelde een kiekje van zijn speciale optreden, met paard en gitaar, op Instagram. De foto'sFF zie je hieronder.

Lees ook: Douwe Bob gaat voor opvallende Songfestival-look

Bron: Telegraaf, Instagram, Beeld: Instagram, ANP