Een medewerker van McDonald’s onthult wat je NOOIT moet bestellen

Hoewel we allemaal weten hoe slecht het eten bij McDonald's voor je is, kunnen we het toch niet laten om af en toe even...

Hoewel we allemaal weten hoe slecht het eten bij McDonald’s voor je is, kunnen we het toch niet laten om af en toe even een burgertje of lekker frietjes van de fastfoodketen te bestellen. Er gaan heel wat geruchten in de rondte over de bereiding van de producten, maar nooit krijgen we er echt antwoord op. Tot nu, want een medewerker van de fastfoodketen klapt eindelijk uit de school.

Slecht nieuws

Volgens deze medewerker, die graag anoniem wil blijven, is er één bepaald gerecht dat je absoluut niet moet bestellen, en dat is kip (kipburgers etc.). “Het is verschrikkelijke bevroren kip, dat we ontdooien en stomen. Het is zelfs een beetje elastisch door de gelatine.” Gatver! Dat klinkt nog viezer dan de manier waarop de kipnuggets worden gemaakt. “De kip is voorgekookt en gepaneerd voor het bevroren bij ons aankomt vanuit Thailand”.

Goed nieuws

Toch is er ook goed nieuws. Deze werknemer raadt je aan om iets van rundvlees te nemen. “Het rundvlees is goed en vers gegrild. Het is 100% rundvlees van de lokale boerderijen. Ook de melk komt van “biologische” boerderijen, en de eieren komen van scharrelkippen.”

Lees ook: Zó krijg je altijd korting bij de McDonalds

Bron: Cosmopolitan Australia, Beeld: Getty

Laatste nieuws