Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Victoria Beckhams geheime hiphop-album is nu gelekt

Nu kennen we Victoria Beckham vooral als stijlkoningin. En vroeger vooral als Posh Spice, als onderdeel van de...

Victoria Beckhams geheime hiphop-album is nu gelekt

Nu kennen we Victoria Beckham vooral als stijlkoningin. En vroeger vooral als Posh Spice, als onderdeel van de Spice Girls. Maar tussen toen en nu blijkt nog een heel andere Victoria schuil te gaan, namelijk Vicky on the Block! De zangeres turned designer heeft namelijk ooit een hiphop-album opgenomen.

Back in the day

Ja dat lees je goed. Zij die nu beroemd is om haar chique minimalistische kledingstijl en in niets geassocieerd wordt met hiphop, heeft in een ander leven een stoer hiphop-album opgenomen. Want back in the day, in 2003, had Victoria een kortstondige vriendschap met Damon Dash, mede-eigenaar van hiphop-label Roc-A-Fella. En daarom leek het Vicky een goed idee om niet alleen samen een kledinglijn te produceren, maar dus ook een album.

That dude

Tot nu toe zijn de zogenaamde demo tapes goed uit de schijnwerpers gebleven, maar nu heeft toch iemand de nummers gelekt. Het album werd namelijk vorige week averkocht via eBay en nu staan er een aantal nummers op YouTube en Soundcloud. In totaal gaat het om 17 nummers, waaronder That Dude, die je hieronder kunt beluisteren. Victoria heeft zelf nog geen reactie gegeven...

Bron: Mirror.co, beeld: Getty Images, YouTube