Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 8 t/m 14 juni 2016? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilJe hebt wat pittige weken achter de...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 8 t/m 14 juni 2016? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Je hebt wat pittige weken achter de rug en dat is aan je te zien: gevalletje fifty shades of grey zeg maar. Nee, niet het boek, de kleur van jouw huid! Even een beetje beter voor jezelf zorgen. Ga naar buiten, laat die neus van je wat frisse lucht ruiken en geef die denkfrons eens een hele middag vrij.

STIER 21 april – 21 mei
Ach, zag je leven er maar uit zoals dat van Alessandra Ambrosio. De hele wereld over reizen, onbeperkte hoeveelheden Victoria’s Secret-lingerie, de nummers van Doutzen, Adriana en Karlie in je telefoon. Elke dag sporten. Nooit een hele zak M&M’s leeg eten. Hooguit eens per jaar pizza bestellen… Nee. Wacht. Laat ook eigenlijk maar.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Als je moeder zou weten hoe slecht je voor jezelf zorgt, zou ze een week voor je komen koken. Elke dag pizza bestellen is geen voedingspatroon, hoe regelmatig je de soorten ook afwisselt. Probeer eens een paar dagen gezond te eten. Doet wonderen voor je energie. En vermoedelijk ook voor die vage huidklachten van je.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Alles komt bij elkaar deze week: je hebt al duizend keer overwogen je ene carrière in te wisselen voor een andere, en nu is het tijd om te beslissen. Je hersenen helpen je voor geen meter in deze kwestie, dus er zit maar één ding op: luister naar je onderbuik. En nee, dan bedoelen we niet als je net hebt gegeten.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je houdt er nou niet bepaald duizend vrienden op na en er is al jaren niemand nieuw toegevoegd aan je posse. Maar deze week raak je aan de praat met iemand waarvan je denkt: Dat is gezellig. En plotseling heb je er een nieuwe vriendin bij. Ga er alleen niet vanuit dat je oude vrienden haar ook waarderen, want dat kan tegenvallen.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Deze week gebeurt er iets waardoor de liefde ineens van 100 procent naar 200 procent gaat. Je had niet gedacht dat je nóg meer om iemand kon geven, maar zie daar: it just happened. En dat heeft als gevolg dat je er voortaan eindelijk écht voor uit durft te komen, iedereen mag het zien. Zelfs op je Facebook-profielfoto. Big step!

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Er valt iets weg wat heel lang ontzettend belangrijk voor je was, en je voelt je een beetje leeg en verdwaasd. Ineens snap je hoe Josje Huisman zich gevoeld moet hebben na het afscheidsconcert van K3. Maar kop op, lekker plannen maken en niet gaan treuren om dingen die niet meer zijn. Je nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Dus jij dacht dat je oud genoeg was om geen spullen meer te kopen die niet bij je passen? Think again. Deze week doe je de miskoop van de eeuw. Alleen kom je daar niet thuis voor de spiegel al achter, maar pas als de opmerkingen van de buitenwereld je om de oren vliegen. Terugbrengen is dan geen optie meer. Helaas.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je realiseert je deze week dat je het nadenken over de toekomst wat lang uitgesteld hebt. Want hoe zit je er in hemelsnaam bij – overpak ’m beet – twintig jaar? Is jouw baan wel future proof, hoe zit het met dat spaarpotje en welk vakje heb je ook alweer aangekruist bij dat formulier over pensioenen? Plan maar een avondje uitzoeken in.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Een vriendin probeert je ervan te overtuigen weer één of ander gruwelijk dieet te volgen, en je bent haar opdringerigheid beu. Dat zij het leuk vindt om haar leven in dienst te stellen van steeds weer een ander voedingsproduct moet ze zelf weten, maar jij hebt geen zin meer in haar gezeur. En dat vertel je haar deze week weinig subtiel.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Vlammen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Sterker nog: daar zijn ze fataal voor. Als je verder wilt, moet je echt leren loslaten, hoe knap, leuk en lekker de vlam in kwestie ook was. Water over het vuur gooien en gedegen nablussen – niet laten doorsmeulen. En wis dat telefoonnummer eens. NU!

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je dacht dat je zin had om met een heleboel mensen af te spreken deze periode, maar iedere keer dat je wéér een etentje of borrel in je agenda ziet staan, voel je je een stukje moedelozer worden. Cancellen. Niet sympathiek, maar wel zo aardig voor jezelf. Soms moet je even alleen thuis zijn. Of vooruit, samen met wat borrelnootjes.

Laatste nieuws

Zie ook