Ontdekt: Facebook heeft nóg een geheime functie

Facebook en Facebook Messenger zitten vol met geheime functies en trucjes. Zo kwamen we er laatst achter dat Facebook Me...

Lees ook

Facebook en Facebook Messenger zitten vol met geheime functies en trucjes. Zo kwamen we er laatst achter dat Facebook Messenger een geheime gespreksmap heeft, maar je kunt ook zien wie welke foto leuk vindt op Facebook. Nu is er dus weer iets ontdekt.

Functie

Dat je je berichten in Facebook kunt bewerken, dat wisten we al. Dat is voornamelijk erg handig als je een spelfoutje maakt, maar ook als je in een dronken bui een gek berichtje de wereld in hebt gestuurd. Met deze nieuwe ontdekking kun je kijken wat het originele bericht was, vóórdat het bewerkt werd. Maar hoe doe je dat precies?

Hoe het werkt

Het wordt stap voor stap uitgelegd aan de hand van deze foto’s. Het originele bericht zie je hier. Vervolgens wordt het bericht bewerkt, en dat zie je hier. En om nou te zien waar je op moet klikken om het originele bericht te bekijken, klik dan even hier. Het enige wat je hoeft te doen is dus op “View edit history” te klikken, en klaar is kees!

Lees ook: Zien wie jou niet heeft geaccepteerd als vriend op Facebook? Dat kan!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook