Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 29 juni t/m 5 juli 2016? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilJe hebt het warm en het komt n...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 29 juni t/m 5 juli 2016? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Je hebt het warm en het komt niet door de hitte. Je zit ziek, zwak en misselijk op de bank en veel meer dan soep, kaakjes en glaasjes water krijg je niet weg. Sterker nog: je moet niet eens denken aan verse jus. Toch maar aan je vitamines werken Ram, anders moet je noodgedwongen op die bank blijven hangen.

STIER 21 april – 21 mei
Bám. Klap in je gezicht. Alles wat zo mooi was tussen jullie – of nou ja, waarvan je dacht dat het mooi was – wordt met een ‘doei’ beëindigd. Was leuk, tot nooit meer ziens. Je zag ’m niet aankomen en hebt dan ook geen chocola voorradig. Of zakdoekjes. Dit is het moment om je vriendinnen op te trommelen, Stier.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Je voelt je verraden omdat iemand die je dierbaar is er compleet andere politieke ideeën op na blijkt te houden dan jij. En dat wist je niet. Je kunt je afvragen in hoeverre jullie verschillende visies op het klimaat/integratie/belastingen invloed moet hebben op die gezellige stapavonden die jullie altijd hadden…

KREEFT 22 juni – 22 juli
Aan de ene kant profileer je jezelf als voorvechtster van alle lichaamsvormen, aan de andere kant beledig je tussen neus en lippen door iedere vrouw waar volgens jou iets niet helemaal goed aan is. Dat ga je deze week terugkrijgen, en terecht. Nu voel je zelf wat woorden kunnen doen.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je probeert deze week te leren van Chrissy Teigen en profileert je op je allergrappigst op Twitter en Instagram. Alleen: niemand lacht. Laat je niet van je stuk brengen: dat niemand jouw soort humor begrijpt, kun je ook als een heel bijzonder talent zien. Alleen moet je wel je gelijkgestemden nog even vinden.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Iemand die je dierbaar is maakt de ene na de andere verkeerde voedingskeuze en raakt gefrustreerd over de gevolgen die dat heeft. Je besluit in te grijpen. Niet dat jij nou de expert bent, maar iemand helpen een beetje fatsoenlijk te eten, is geen rocket science. Als je het subtiel aanpakt, kunnen jullie zomaar eens heel veel bereiken.

WEEGSCHAAL 24 september – 22 oktober
Geld is langzamerhand een probleem aan het worden. Want hoe zuinig je ook bent, je kosten worden steeds hoger, maar je salaris groeit niet mee. Je kunt drie dingen doen: 1) Een andere baan zoeken. 2) Je kop in het zand steken. 3) Nog iets beter worden in minder items in je online winkelmandje stoppen.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Waar iedereen intens gelukkig lijkt te zijn nu de zomer is aangebroken, kijk jij uit het raam en vraag je je af hoe lang je naar de zon moet staren om dat gevoel ook te krijgen. Je winterdip viel dit jaar mee, maar het lijkt er verdacht veel op dat je nu een zomerse variant te pakken hebt. Niet in je eentje oplossen!

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Alle preutse remmen gaan er af en je doet dingen waarvan je niet had gedacht ze ooit te zullen doen. Voor de ene Boogschutter gaat het om iets simpels als poedelnaakt door het huis lopen, voor de ander heeft het eerder te maken met accessoires waar Christian Grey nog van zou opkijken. Hoe dan ook: geniet ervan.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Fajah Lourens eat your heart out, als mensen echt een killerbody willen zien moeten ze bij jou zijn. Nou ja, over een paar maanden dan. Oké, misschien over een jaar. Nee, inderdaad, misschien heb je dan nog steeds niet zo’n strakke buik als Fajah, maar hé, waarom kan nou niemand je even lekker in die waan laten? Never mind.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Het heeft even geduurd, maar ineens is ze daar: de nieuwste, fijnste versie van jezelf. Met je oude variant wil je graag afrekenen, het liefst door al je oude spullen ritueel te verbranden. Maar dat is echt een heel slecht idee. Verkoop je zooi, Waterman. Want dan kun je met de winst nóg leuker worden.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je weet niet wat je bent: gestrest, overwerkt of balancerend op het randje van een burn-out. Maakt ook niet uit waar op de schaal van too much je je bevindt, de conclusie is dat je pas op de plaats moet maken. Neem wat vrije dagen en doe niks. En met niks bedoelen we niet ‘stiekem toch even je mail checken’. Doet wonderen!

Laatste nieuws

Zie ook