Spot jij de geest in deze oude foto?

Toen de Belfast Live een oude foto publiceerde van een groep jonge vrouwen die in een fabriek werkten, herkende één van...

Toen de Belfast Live een oude foto publiceerde van een groep jonge vrouwen die in een fabriek werkten, herkende één van de lezeressen, genaamd Lynda, haar oma. Maar toen ze nog beter naar het beeld keek, deed ze een andere bizarre ontdekking.

Viral

De foto, die werd genomen in 1900, ging na haar reactie binnen no time viral. “Geweldig om een oude foto van mijn oma te zien, van toen ze nog in de fabriek werkte.” Maar dat was zeker niet het enige wat Lynda opmerkte aan de foto. Er is namelijk een geest te zien op het beeld! “Maar heeft iemand de mysterieuze hand op de schouder van het meisje aan de rechterkant (de tweede rij van onder) gezien?”, vraagt de vrouw zich af.

Of het beeld nog een beetje is gefotoshopt voor het gepubliceerd werd of dat er echt een geest te zien is, blijft een raadsel. Maar creepy is het zeker! Bekijk het beeld, waarop de hand is omcirkeld, hieronder:

Lees ook: Familie doet creepy ontdekking op foto

Bron: Australian Women’s Weekly, Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws