Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Miranda Kerr is verloofd

Miranda Kerr en haar vriend Evan Spiegel gaan trouwen! De Snapchat-oprichter vroeg het Australische topmodel gister ten huwelijk en via Instagram liet ze weten ‘ja’ te hebben gezegd. De voormalige Victoria’s Secret Angel showde ook direct diamanten verlovingsring.

Miranda en Evan leerden elkaar in 2014 kennen tijdens een Louis Vuitton-dinner in New York en zijn sinds vorig jaar officieel een koppel. Van 2010 tot 2013 was ze getrouwd met acteur Orlando Bloom, met wie ze zoontje Flynn kreeg.

Harry Styles moet noodgedwongen bodyguard inhuren vanwege Nederlandse fans

Harry Styles is momenteel in Nederland voor de opnames van de film Dunkirk en fans willen maar al te graag een glimp van hem opvangen. De One Direction-zanger zou in en rond het plaatsje Urk zoveel bekijks hebben getrokken dat hij zelfs een fulltime bodyguard toegewezen heeft gekregen. Dat meldt een insider aan Mirror Online.

Volgens de bron worden de fans steeds ‘gekker’ en dringen ze het kamp van de crew binnen. ‘Harry heeft nu non stop een bodyguard bij zich, anders is het niet veilig voor hem. Hij is de enige in de hele productie met een persoonlijke beveiliger.” Het is niet bekend hoe lang de opnames van de oorlogsfilm nog duren.

Justin Bieber regelt bijzondere date

Justin Bieber heeft alles uit de kast getrokken om indruk te maken op zijn vermeende liefje Chantel Jeffries. Hij zou namelijk een volledige bioscoopzaal op Times Square in New York hebben afgehuurd om met zijn date romantisch te genieten. Dat meldt Hello magazine.

Samen met een paar vrienden keken de twee in het AMC Theatre naar de nieuwe animatiefilm The secret life of pets. Volgens insiders wil Chantel het maar al te graag officieel maken met de zanger, maar hij zou nog niet klaar zijn voor een serieuze relatie. In het verleden trokken de twee al vaker met elkaar op en ze zouden de laatste tijd weer veel samen zijn.

Bron: Daily Mail, Weekend, Beeld: Twitter, Instagram

Laatste nieuws