Summer give away: 30x een haarset van Keune t.w.v. €56,85

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus ku...

Lees ook

Grazia organiseert deze zomer een mega summer give away. En daar moet je bij zijn! Van 27 juli tot en met 27 augustus kun je kans maken op deze mooie zomeritems. Eén daarvan is 30x een haarset van Keune t.w.v. €56,85.

Win, win, win!

Geen tijd om je haar te wassen? No worries! Verfris de haaraanzet met de Refreshing Spray. Geef body, volume en structuur met de fiber wax die vezels bevat om de structuur van je haar te versterken. Of gebruik de Sea Salt Spray voor een heerlijke beachlook. Het haarpakket van Keune bestaat uit deze drie producten. Meer info? Neem hier een kijkje.

Ready for some good hair? Stuur een mailtje naar [email protected] en vermeld daarin je naam, adres en de actiecode. Vergeet niet als onderwerp te vermelden om welke Summer give away het gaat.

Spelvoorwaarden: Deze actie loopt t/m 27 augustus. De winnaressen krijgen binnen vier weken persoonlijk bericht over hun prijs. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs. Let op: Je mag maar één keer per zomeritem meedoen!

Laatste nieuws

Zie ook