Chris en Liam Hemsworth hebben hun looks niet van een vreemde

De gebroeders Chris en Liam Hemsworth ken je waarschijnlijk van films als Thor en Hunger Games. De twee z...

De gebroeders Chris en Liam Hemsworth ken je waarschijnlijk van films als Thor en Hunger Games. De twee zijn echte hunks en qua looks blijkt dan ook dat de appel niet ver van de boom valt.

Vaderdag

De broers lijken namelijk sprekend op hun vader Craig Hemsworth. Chris deelde een foto van zijn vader om Vaderdag te vieren. “Fijne Vaderdag pap! Bedankt dat je me elk weekend meenam om te surfen. Dat je mij elke keer weer naar voetbal- en atletiektraining bracht, maar ook naar vrienden en al het andere waar ik heen wilde. Bedankt voor de liefde die je voor mama en ons als kinderen hebt. Ik hou van je!” schrijft de acteur bij zijn post op Instagram.

Lekkerding

Fans van de acteur reageerde al snel met “ Zelfs zijn vader is hot” en “Zijn vader is een lekkerding”, maar één follower beschreef het plaatje wel heel perfect: “Wat een held! Hij creëert drie prachtige mannen in Hollywood”. En eerlijk is eerlijk, kijkend naar de foto van vader Craig in zijn jongere jaren, hebben zijn zoons hun knappe looks zeker niet van een vreemde.

Lees ook: Miley Cyrus lijkt weer op het meisje van vroeger!

Bron: InStyle Australia Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws