McDonald’s komt met een heel bijzondere nieuwe snack

Stop met wat je aan het doen bent: McDonald's komt met een nieuwe snack en die wíl je gegarandeerd proeven!PSLDe pumpkin...

Stop met wat je aan het doen bent: McDonald’s komt met een nieuwe snack en die wíl je gegarandeerd proeven!

PSL

De pumpkin spice is een begrip in het najaar en de pumpkin spice latte’s vliegen dan ook als warme broodjes over de toonbank. Deze op de herfst geïnspireerde koffie bestaat al ruim tien jaar in de Verenigde Staten en is een ware seizoensfavoriet. Bij McDonald’s in de keuken zaten ze te denken, wat nou als we onze heerlijke french fries combineren met pumpkin spice én chocolade? Precies, dan moet dat wel een succes worden. En dus presenteert de Amerikaanse fast food-keten met trots: de Pumpkin Chocolate French Fries.

Vergéét die classic frietsaus van McDonald’s. Vanaf het eind van deze maand kun je frietjes met chocolade- én pumpkin spice-saus bestellen. De snack wordt nu in Japan getest. Dus mocht je tussen 28 september en 31 oktober een tripje op de planning hebben staan, sla dan je slag. Enne, als het daar een succes is dan duurt het vast niet lang tot wij er ook van kunnen genieten.

Lees ook: Grote veranderingen bij McDonald’s

Bron: Metro.UK, Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws