Foto-editor onthult de waarheid achter de perfecte Victoria’s Secret foto’s

Victoria’s Secret-modellen flawless? Heus niet. Een beeldbewerker van het lingeriemerk klapt uit de school aan Refi...

Victoria’s Secret-modellen flawless? Heus niet. Een beeldbewerker van het lingeriemerk klapt uit de school aan Refinery 29.

Boobs

“We weten allemaal dat de Victoria’s Secret-modellen erg slank zijn, maar op de een of andere manier hebben ze allemaal volle, perky borsten.” Volgens Sarah – de naam die Refinery 29 de anonieme beeldbewerker gaf – is het slechts een knap staaltje photoshopwerk. “Ze dragen een push-up beha onder hun zwemkleding en we werken hun beha vervolgens weg met Photoshop. Ze dragen zélfs een push-up beha onder de strapless items”, begint Sarah. “Als je een strapless bikini aanhebt, heb je in no way, shape, or form zo’n decolleté. Dat is onmogelijk.”

Wisselwerking

Maar daar stopt het niet. Sarah legt uit dat het retoucheren zó ver gaat, dat de modellen soms nieuwe lichaamsdelen krijgen. De insider legt uit dat het lingeriemerk regelmatig lichaamsdelen van modellen omwisselt. Zo kan één model de arm van een ander krijgen, omdat dat een mooiere foto oplevert.

Hairy

Ook legt Sarah uit dat, hoe goed de modellen zich ook scheren of waxen, het er nooit flatterend uitziet op beeld. Veel modellen komen dan ook maar naar de shoots met harige oksels, zodat de pro’s hun magic kunnen uitoefenen. “Wanneer je de signature bikinifoto’s ziet waarop ze hun armen boven hun hoofd houden, hebben ze bijna allemaal gewoon stoppels onder hun oksels en ook op hun bikinilijn. Weet je, net als normale mensen.”

Lees ook: 8 Dingen die je niet wist over Victoria’s Secret

Laatste nieuws