Toen & nu: The Cheetah Girls

Ken je ze nog? Dankzij The Cheetah Girls wilden we ook met school stoppen om met onze beste vriendinnen e...

Ken je ze nog? Dankzij The Cheetah Girls wilden we ook met school stoppen om met onze beste vriendinnen een bandje op te richten en – niet te vergeten – alles in luipaardprint te dragen. De twee films werden zelfs zo’n hit dat de meiden ook in real life besloten een meidengroep op te richten; het leven van de vier meiden bestond letterlijk uit zingen en dansen. Inmiddels zijn er alweer heel wat jaren verstreken en de grote vraag luidt dan ook: Hoe gaat het nu met The Cheetah Girls?

Toen

Adrienne Bailon

Adrienne Bailon maakte na haar Disney-avontuur een tijdje deel uit van de Kardashian family. Twee jaar lang was ze het vriendinnetje van Rob Kardashian en de band met de Kardashian-clan was zelfs zo sterk, dat ze haar gezicht in hun bekende realityserie mocht laten zien. Ook leek Adrienne er zeker van te zijn dat Rob de ware was, want ze vereeuwigden hun liefde op elkaars lichaam. Na een pijnlijke break-up – Rob zou Adrienne bedrogen hebben – werd de liefdestattoo verwijderd. Inmiddels is Adrienne niet langer met een zangcarrière bezig, maar heeft ze een nieuwe uitdaging gevonden als één van de presentatrices van het praatprogramma The Real.

Kiely Williams

Rondom Kiely bleef het lang stil. Sterker nog, ze dook nergens meer op. Zelf liet ze aan toe te zijn aan een break en hield ze zich bezig met haar ‘creatieve’ bedrijf dat kunstenaars ondersteunt. Hoewel ze de andere Cheetah Girls nauwelijks meer spreekt, is Sabrina nog steeds haar beste vriendin. Dat de twee zo close zijn, blijkt wel uit hun gezamenlijke YouTube-kanaal SceneGirls TV.

Sabrina Ryan

Nadat de meidengroep uit elkaar viel, bleef Sabrina trouw aan Disney Channel. Zo mocht ze nog een stem inspreken voor de animatieshow Fish Hooks. Ook verscheen ze niet in één, maar twee seizoenen van Dancing With The Stars. Sindsdien is ze meer met dansen bezig dan ooit. Daar bleef het niet bij, want ook werd ze toegewezen als jurylid bij Miss Anaheim, de voorronde voor Miss California en Miss America. Momenteel is ze druk bezig met haar YouTube-kanaal SceneGirls TV.

Raven-Symoné

Raven-Symoné besloot de meidengroep niet langer te vergezellen. De reden? Ze wilde niet langer met haar personage geassocieerd worden. Toch bleef de zangeres niet stilzitten, want ze had het maar al te druk met haar eigen show That’s So Raven. De serie werd één van de populairste shows van Disney Channel en kreeg zelfs een nominatie voor een Emmy Award. Ook Raven heeft haar passie in presenteren gevonden, want inmiddels verschijnt ze op de buis als de host van The View. Enne, haar opvallende hairdo’s kunnen ook niet onopgemerkt blijven.

Bron: Hollywood, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws