Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Grazia's top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Moeder emotioneel in rechtszaak rondom overleden zoon

Het is de grootste nachtmerrie voor iedere moeder: je kind verliezen. Het overkwam de Amerikaanse Leanna Taylor. Zij verloor twee jaar geleden haar bijna tweejarige zoontje Cooper, terwijl hij bij zijn vader Justin Ross Harris in de auto zat. De werkelijke oorzaak van zijn dood is dan ook hartverscheurend.

2. Vrouw ontdekt ziekte door trouwfoto's

Toen Deborah Crofts naar haar trouwfoto’s van negen jaar geleden aan het bekijken was, spotte ze een apart vlekje boven haar borst. Toen ze tijdens een doktersafspraak eigenlijk voor iets anders kwam, maakte haar dokter zich meer zorgen om het opmerkelijke vlekje. En wat er toen gebeurde, had de 41-jarige nooit zien aankomen.

3. Oscar Aerts ondergaat binnenkort hersenoperatie

Het is bijna niemand ontgaan: het gezicht van Oscar Aerts is een stuk boller dan voorheen. Na verschillende onderzoeken werd duidelijk dat hij het syndroom van Cushing heeft. Er staat hem nu een ingrijpende hersenoperatie te wachten.