De donkere lippenstift die bij elke huidskleur mooi staat

Mosterdgele, witte en mauve-rose tinten, er zijn in middels al een hoop kleuren die dit najaar centraal staan. Toch zien...

Lees ook

Mosterdgele, witte en mauve-rose tinten, er zijn in middels al een hoop kleuren die dit najaar centraal staan. Toch zien we op de lippen een hele andere kleur terugkomen. Pluspuntje: het is een kleur die voor elke huidtype geschikt is. We want!

Blackberry

Over welke kleur we het hebben? Dit seizoen draait het allemaal om dark blackberry. Niet alleen omdat het een subtiele en tegelijkertijd gewaagde kleur is, ook omdat ‘ie bij iedereen staat. Waar je deze kleur scoort? Bij NARS met de zeer gewilde Audacious Lipstick in kleur Liv. Ook make-up artist Kayleen McAdams is fan. Fun fact; ze liet haar zus Rachel McAdams de lippenstift dragen tijdens het MET Gala eerder dit jaar. “Deze kleur is één van mijn favorieten, omdat ‘ie op alle huidskleuren werkt. De romige textuur voegt zowel mat, als met een glosje een extra dimensie toe.” Een tip van Kayleen? Combineer ‘em met een donkerdere lipliner om je lippen iets voller te laten lijken.

Hebben? Je shopt de lippenstift hieronder:

Rachel McAdams

Jennifer Lopez

Rihanna

Lupit Nyong’o

NARS Audacious Lipstick in Liv €32,00

Rimmel London Kate Lipstick €7,99

Yves Saint Laurent €36,00

NARS Satin Lipstick in Aghan Red €28,00

Lancôme Lipliner €26,00

Armani Cosmetics Lipliner €23,00

Bron: InStyle, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook