Toen & nu: Vlinder, de dochter van Anouk, van Gooische Vrouwen

Zat jij vroeger ook aan de buis gekluisterd voor Gooische Vrouwen? In de serie konden we de avonturen van vier vrouwen i...

Zat jij vroeger ook aan de buis gekluisterd voor Gooische Vrouwen? In de serie konden we de avonturen van vier vrouwen in Het Gooi volgen. Mannen die vreemdgingen, bleken te frauderen en verliefd werden op een ander; niks was te gek. Maar hadden de dames hun handen niet vol aan hun echtgenoten, dan waren het wel de kinderen. Herinner je Vlinder, de dochter van Anouk, nog? Al vanaf het eerste seizoen scoorde ze een rolletje in de dramaserie. Benieuwd hoe ze er nu uitziet?

Vlinder

Het is alweer 12 jaar geleden dat Gooische Vrouwen voor het eerst op de buis verscheen. Kindsterretje Lisa Bouwman nam de rol van Vlinder op zich. Dacht je dat je alle drama al in de serie gezien had? Wrong! In de verfilming van Gooische Vrouwen werd de band tussen Vlinder en haar moeder Anouk wederom op de proef gesteld. We zagen Lisa voor het laatst in het tweede deel van de filmreeks twee jaar geleden. Hoe ze er nu uitziet, dat zie je hieronder.

Toen

2011

Nu

Beeld: Getty

Laatste nieuws