De make-up looks die mannen vreselijk vinden

De één gaat slechts voor een beetje mascara, terwijl de ander het heerlijk vindt om in de weer te gaan met foundation, o...

Lees ook

De één gaat slechts voor een beetje mascara, terwijl de ander het heerlijk vindt om in de weer te gaan met foundation, oogschaduw en lippenstift. De meningen over wat ‘mooi’ is, is voor iedereen dan ook anders. Mannen zijn het echter over een paar looks meer dan eens; deze vinden ze écht niet fraai.

1. Borstelige wenkbrauwen
Wij vrouwen dromen allemaal van wilde wenkbrauwen á la Cara Delevingne, maar mannen absoluut niet. Van verzorgde wenkbrauwen zijn ze voorstander, dik of dun, maar niet van borstelig of heftig ingekleurde brows.

2. Plamuurlaag
Een dikke klodder foundation en drie lagen poeder… Dat vinden mannen dus helemaal niks. Een onderzoek heeft uitgewezen dat mannen minder make-up veel mooier vinden. Sterker nog, in de meeste gevallen zouden ze willen dat vrouwen zo’n 40% minder producten zouden gebruiken.

3. Lipgloss
Het mag misschien mooi staan en je lippen een beetje glans geven, maar echt blij wordt hij er niet van. Mannen zijn niet zo’n fan van dat plakkerige gedoe.

4. Smokey eyes
De smokey eye-look kan heel sexy zijn, maar is volgens de mannen vaak net een beetje too much. Hij ziet jou liever met wat mascara en eventueel een dun lijntje eyeliner.

5. Donkere nagellak
Donkere nagellak, we love it! Maar ook hiermee zien mannen je liever niet lopen. Ze vinden het onnatuurlijk en hebben daarom een voorkeur voor lichte kleuren zoals een nude lakje.

Ze mogen natuurlijk een mening hebben,die mannen, maar uiteindelijk doen we lekker wat we zelf willen!

Lees ook: De make-up-trend waar alle beautybloggers bij zweren

Bron: Total Beauty, Make-up.com, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook