Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Barbie heeft een nieuw kapsel
Barbie is erg blij met haar nieuwe lange lokken. De realityster heeft een nieuwe pruik laten maken bij Jennifer Hoeve en ze kan haar geluk niet op.

Rogelio post lieve foto met Sylvia
Zo wordt er getwijfeld aan het huwelijk van Sylvia Geersen en Rogelio, en zo drukt de missionaris alle geruchten meteen de kop in met een zoete plaat op Instagram. Hij schrijft bij het romantische kiekje: ‘Laten we elke dag opnieuw verliefd worden’, lief!

Voormalig Pussycat Doll verleidt Brooklyn Beckham
Het 35-jarige Pussycat Dolls-lid Ashley Roberts probeerde tijdens de Brit Awards de 17-jarige Brooklyn Beckham te versieren. Dat meldt het Britse dagblad The Sun op basis van bronnen. Ashley en Brooklyn werden samen gezien op de afterparty van de show en hadden het blijkbaar erg gezellig met elkaar. “Brooklyn zat aan een tafel met wat andere mensen maar had het duidelijk niet echt naar zijn zin. Totdat Ashley erbij kwam zitten en zich liet voorstellen aan hem”, vertelt een ingewijde. De twee kletsten volgens bronnen een halfuur met elkaar en de blondine probeerde de Beckham-telg zelfs te verleiden om een dansje te wagen met haar op de dansvloer. Maar Brooklyn, die een mitella droeg vanwege een gebroken sleutelbeen, liet de eer aan zich voorbijgaan. Het weerhield Ashley er niet van om voor Brooklyn een dansje te doen. “Hij had daarna een grote glimlach op zijn gezicht”, verklapt een bron.

De zoon van de beroemde voetballer is weer vrijgezel nadat hij zijn relatie met actrice Chloe Moretz eind 2016 beëindigde omdat hij haar te aanhankelijk vond.

Justin Bieber plast in z’n broek
Oeps, Justin Bieber is op een wel heel ongemakkelijk moment op de gevoelige plaat vastgelegd. De 22-jarige zanger nipt van zijn green smoothie en wandelt door Hollywood met een opvallend natte plek rond zijn kruis. JB lijkt het in ieder geval niet te deren en blijft druk in de weer met zijn telefoon. Op Instagram reageert hij overigens nog even gevat op het incident.

Andy van der Meijde beukt erop los
Andy van der Meijde kan zo de boksring in, zo blijkt uit een filmpje dat hij post op Instagram. “Ik train zwaar om makkelijk te kunnen vechten”, leest het bijschrift. De realityster en voormalig voetballer is veelal in de sportschool te vinden en hij deelt dan ook regelmatig foto’s van zijn afgetrainde lijf.

Beeld: Shownieuws, Instagram, Facebook, ANP, Getty

Laatste nieuws