Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Oscarorganisatie biedt excuses aan voor blunder

“We betreuren de fouten die zijn gemaakt tijdens de presentatie in de categorie beste film ten zeerste. We bieden excuses aan aan de cast en crew van La La Land en Moonlight, voor wie het moment enorm is aangetast. We prijzen de enorme waardigheid die zij toonden onder de omstandigheden”, staat in een verklaring van de Academy. “Aan alle betrokkenen – inclusief onze presentatoren Warren Beatty en Faye Dunaway, de filmmakers en onze wereldwijde fans – onze excuses.”

Jimmy Kimmel onthult hoe Oscars echt hadden moeten eindigen

Jimmy zou de show eigenlijk hebben afgesloten in het publiek, naast Matt Damon. De twee doen al jaren op een grappige manier alsof ze een hekel aan elkaar hebben. “We zitten daar en zien opeens commotie. En Matt zegt tegen me ‘volgens mij zei de stage manager net dat ze winnaar fout hadden’.” Jimmy raakte van slag. “Ik dacht: de presentator komt het wel uitleggen. En realiseerde me toen dat ik de presentator was.”

Selena Gomez en The Weeknd in Parijs

Wie dacht dat The Weeknd en Selena Gomez maar een tijdelijke romance hadden, heeft het mis. De twee zijn samen in Parijs gespot voor fashion week. Eerder volgde ze hem ook al naar Nederland en Duitsland, waar hij concerten had. Het moge duidelijk zijn: ze kunnen niet zonder elkaar! Foto’s van hun romantische date in Parijs zie je hier.

Beeld: Getty

Laatste nieuws