De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Zo veel verdienen de Kardashians met een Instagrampost
Dat je geld kunt verdienen met een Instagram-account is niets nieuws en dat de familie Kardashian op die manier heel wat geld weet binnen te harken ook niet. Maar hoeveel ze precies verdienen met één Instagram-post bleef een raadsel. Tot nu. Michael Heller, CEO van marketingbureau Talent Resources, regelt deals voor de Kardashians en doet een boekje open over de social media-inkomsten van de zusjes. Houd je vast: volgens Heller tellen sommige bedrijven maar liefst 500.000 dollar (!) neer om de volgers van Kim Kardashian te bereiken. Ze heeft er dan ook wel meer dan 95 miljoen, maar toch.

Of haar zusjes evenveel verdienen met een simpele Instagram-post? De tarieven van Khloé en Kourtney liggen iets lager; zij verdienen gemiddeld zo’n 250.000 dollar per post. Kendall en Kylie krijgen daarentegen weer iets meer en komen met 400.000 dollar per Instagram-foto dichter in de buurt van hun grote zus Kim. Het geld dat de Kardashians verdienen met Instagram, bedraagt op dit moment zo’n 25 procent van hun inkomen en als we de marketeer mogen geloven, wordt dat aandeel alleen nog maar groter.

Kylie Jenner deelt sneak peek van nieuwste shoot
De 19-jarige teast haar volgers met een sneak preview van haar shoot voor Flaunt Magazine. We zien Kylie met een blonde pruik op en – hoe kan het ook anders – in een niemendalletje rond paraderen.

Blac Chyna onthult geheim achter snelle gewichtsverlies na bevalling
Blac Chyna verwelkomde in oktober haar tweede kind, dochter Dream Renée Kardashian, die ze kreeg samen met Rob Kardashian. Sindsdien heeft ze absoluut niet stilgezeten. Fans wisten niet wat ze zagen, want van ze heeft haar oude figuur al snel terug gekregen en al snel werd er dan ook flink gespeculeerd over de manier waarop Blac het gewicht had verloren. Nu onthult de realityster hoeveel kilo ze kwijt is en niet onbelangrijk: de manier waarop. Via Snapchat vertelde ze haar volgers dat ze in totaal bijna 18 kilo wil verliezen en inmiddels al meer dan 10 kilo kwijt is. Haar geheim? Naar eigen zeggen ging het zo snel door het geven van borstvoeding en door te kolven. Daarnaast laat ze weten dat ze al slank was voor de zwangerschap. Van plastische chirurgie zou dan ook geen sprake zijn.

Bron: Beau Monde, US, People, Beeld: Instagram

Laatste nieuws