Grazia’s 100K giveaway: Sculptured clutch van ECCO t.w.v. €84,99

Jáááá we hebben op Grazia's Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurli...

Jáááá we hebben op Grazia’s Facebookpagina 100K likes! Dat moet gevierd worden. Zonder jullie was het natuurlijk nooit gelukt en dus trakteren we op 100 geweldige prijzen. Tien dagen lang verschijnen er iedere dag nieuwe winacties online. Vandaag: tien keer de sculptured clutch van ECCO. Doe snel mee!

Little black clutch

ECCO staat bekend om fashionable schoenen waar je heerlijk op loopt, maar wist je dat het merk ook een prachtige tassencollectie heeft? De ideale match voor bij je schoenen, gemaakt van de mooiste premium leersoorten, die het merk zelf looit in eigen leerlooierijen. Wil je zelf het luxe leer van de ECCO tassen ervaren? Deze sculptured clutch is perfect voor je dagelijkse benodigdheden, past bij iedere outfit en voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. Zeker weten een musthave dus!

Bekijk de volledige collectie op ecco.com.

Maak kans!

Ben jij nog niet in het bezit van de perfecte little black clutch? It’s your lucky day! Vul ***HIER*** het winformulier in en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van zo’n een prachtige sculptured clutch van ECCO.

En nu… op naar de 200K! Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze pagina dan hier niet te liken?

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 23 april 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws