Jongen noemt meisje dik op Snapchat, maar had daar al snel spijt van…

Toen Jowan Townsend-Trahair een foto van Kayleigh Boase voorbij zag komen op Snapchat, duurde het niet lang voor hij haa...

Toen Jowan Townsend-Trahair een foto van Kayleigh Boase voorbij zag komen op Snapchat, duurde het niet lang voor hij haar met de grond gelijk maakte. Hij wees haar op haar ‘dikke buik’ terwijl ze ‘vroeger zo sexy was’. Gelukkig kwam hij daar niet zomaar mee weg!

Lesje leren

Kayleigh besloot hem een lesje te leren en plaatste het gesprek met Jowan op het internet. “Ik had eerst helemaal niet door dat hij serieus was”, vertelt de blondine in de openhartige Facebook-post. “Daarom stuurde ik smileys terug. Maar hij bleek bloedernstig en vroeg me of ik nog trainde. Ik dacht dat ik iets kreeg. Wie denkt hij wel dat hij is om zij zo te veroordelen.”

Eetstoornis

Ook vertelt ze dat haar moeder hetzelfde ooit meemaakte… “Mijn moeder vecht al sinds ze een tiener is tegen boulimia nadat een botte kerel tegen haar zei dat ze dik was. Ik weet wat zoiets kan doen. Idioten zoals hij zorgen ervoor dat mensen een eetstoornis krijgen”, aldus Kayleigh. “Alleen een onzekere kerel probeert een vrouw zo neer te halen. Het kan me gestolen worden. Ik ben gelukkig en dat is alles wat telt.”

Niet het enige slachtoffer

Later bleek dat Kayleigh niet het enige slachtoffer was. Een meisje genaamd Kell Johnson bleek ook al door hem benaderd te zijn nadat zij en haar vriend – die bevriend was met Jowan – uit elkaar waren gegaan. “Hij is een vreselijke kerel”, aldus Kell. “Ik kende hem maar vaag. Toen mijn relatie voorbij was, dook hij plots op en maakte hij me uit voor alles wat lelijk was. Echt kwetsend. Ongelofelijk dat hij het dus nog bij iemand anders ook heeft gedaan.”

Beledigingen

Via Facebook liet Jowan haar weten wat haar ex over haar had gezegd. “Je ziet eruit alsof je overreden bent door een wagen, die vervolgens nog eens achteruit over je heen is gegaan, je heeft opgeschept en over de rand van een klif heeft gegooid, waarna je begraven bent, opnieuw opgegraven en dan recht in het gezicht geschoten van dichtbij.” Ook kon hij het niet laten om daar zelf nog iets aan toe te voegen: ‘En je bent dik’. Jup, heel triest…

Reactie van Jowan

De berichten gaan nu heel het internet over en het wraakplan van Kayleigh heeft dus goed uitgepakt. Grote kans dat Jowan flink baalt, ondanks het feit dat hij doet alsof het weinig indruk op hem gemaakt heeft. “Ik hou van de aandacht, man. Druk jij zelf eigenlijk geen gewichten op?” Daar voegde hij later nog aan toe: “Ik heb me al verontschuldigd bij Kayleigh. Dit is te grappig voor woorden.”

Lees ook: Olcay Gulsen: ‘Ik ben van maat 34 naar 36 gegaan, ben je dan dik?’

Bron: Daily Mail, Beeld: Twitter, Istock, Facebook

Laatste nieuws