Vrouw wast conditioner twee jaar niet uit, dit gebeurde er

Do try this at home

Lees ook

Als het aankomt op de beste verzorging voor je haar, is er geen één die als allerbeste uit de bus komt. Dit komt simpelweg omdat het voor iedereen anders is. Toch zijn er een aantal tips & tricks die je coupe er veel beter uit laat zien. En tegen een bos glamourlokken zeg je natuurlijk geen nee.

Conditioner

Shampoo, conditioner, maskers, hittebeschermende sprays en serums, het hoort er allemaal bij als je een beetje om je haar geeft. Toch heb je volgens Reddit-gebruiker Guyamassonora niet veel nodig voor een bos stralende lokken. Waar je normaal je conditioner in de douche uitspoelt, zou je het volgens haar heel anders moeten aanpakken.

Volume

“Ik spoel mijn conditioner nooit uit. Aangezien ik best fijn haar heb, was ik altijd bang dat het daardoor helemaal geen volume meer zou hebben. Maar je haar, waar de conditioner nog intrekt, kun je beter uitwringen met een oud t-shirt of een microfiber handdoek, dan dat je het uitspoelt”, vertelt ze aan haar volgers.

Wat er gebeurde toen ze het voor het eerst deed? Het gaf haar lokken naar eigen zeggen een enorme boost en dus gebruikt ze vandaag de dag alleen nog maar conditioner. “Mijn krullen zijn veel levendiger en stralender dan ooit tevoren.”

Ga jij het proberen?

Lees ook: Wat er gebeurt als je met nat haar naar buiten gaat

Bron: Reddit Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook