Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Temptations Rosanna uit de kleren voor Playboy

"Ik dacht: je leeft maar één keer"

Zien: Temptations Rosanna uit de kleren voor Playboy

Op Temptation Island mag het er dan heftig aan toe gaan, maar sinds de deelnemers weer thuis zijn, is het ook zeker niet stil gebleven. Niemand minder dan Rosanna is deze maand in de Playboy te zien.

Shooting day

Via Facebook maakte de blondine (die samen met haar vriend Niels aan het Temptation-avontuur begon) vorige maand het 'nieuws' bekend. "Shooting day - Playboy", schreef Rosanna bij een backstage kiekje van een sexy fotoshoot. Op de foto poseerde ze in het zand in een pikant lingeriesetje. Toen ging nog het gerucht dat het om een 1 april grap ging, maar niets blijkt minder waar. Hoewel die foto niet van een Playboy shoot was, werd ze vervolgens wel door het mannenblad benaderd. Het tijdschrift met Rosanna's shoot ligt vanaf vandaag in de winkel.

Poedelnaakt

"Ik was wel heel nerveus de dagen ervoor, het was de eerste keer dat ik een naaktshoot had", vertelt ze aan RTL Boulevard. "Ik twijfelde wel. Iedereen zie je in je nakie. Maar ik wilde het altijd al doen en dacht: je leeft maar één keer. Dus waarom niet?"

Wat vriendlief Niels ervan vindt? "Hij vind de foto's heel mooi, hij was wel trots op me", vertelt ze. Niels vult aan: "In het begin vond ik het wel moeilijk, het is toch mijn vriendin. Maar ze wilde het al zo lang."

Lees ook: Zo zag Rosanna er vroeger uit