Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Candice Swanepoel is nog maar net bevallen en droomt alweer van een volgende.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

David Beckham laat vrouwelijke fans schrikken

De voormalig profvoetballer wordt door zijn vrouwelijke fans als één van de meest sexy mannen van dit moment gezien, maar wist hen gisteren de stuipen op het lijf te jagen. David deelde een video waarin hij met creapy make-up te zien is. De Brit heeft naast zijn voetbal- en modellencarrière een rol in de film King Arthur in de wacht gesleept, waarbij hij een aantal littekens in zijn gezicht kreeg aangemeten. Hoewel de voetballer er nogal eng uitziet, reageren zijn fans blij dat het om make-up gaat. “Gelukkig is het maar make-up, want het zou zonde zijn van je mooie gezicht”. En zo is het maar net!

Kate Moss werkt aan documentaire over George Michael

Naast een succesvolle modellencarrière mag het Britse model straks ook een documentaire op haar uitgebreide cv zetten. Kate is op dit moment bezig met een documentaire over de in december overleden George Michael, en staat zelfs aan het hoofd van de productie van enkele scènes in de film. Hoewel Kate niet echt van de interviews is, maakt ze voor haar dierbare vriend graag een uitzondering. Ze zal dan ook vertellen over de laatste maanden van zijn leven, die hij naar verluidt vooral thuis en alleen heeft doorgebracht. De documentaire Freedom zal aan het eind van dit jaar op tv te zien zijn.

Candice Swanepoel denkt aan gezinsuitbreiding

Het model beviel afgelopen oktober van haar eerste kindje, maar begint nu al na te denken over een tweede. Het 28-jarige Victoria’s Secret model is al jaren samen met haar Braziliaanse verloofde Hemann Nicoli, en zou niets liever willen dan samen een groot gezin stichten. Candice ziet zichzelf dan ook het liefst met veel kinderen om zich heen, mits de balans tussen werk en familie goed blijft. “Ik zou graag een groot gezin willen met drie of vier kinderen. En zolang het kan mijn carrière volhouden en een balans zoeken tussen werk en familie".

Bron: RTL, Telegraaf Beeld: Instagram, Getty