Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het internet wordt wild van deze goedkope Topshop jeans

Fashionista’s als Selena Gomez, Bella Hadid en Kendall Jenner worden gestaag gespot in het high-end modelabel Vetements.

Het internet wordt wild van deze goedkope Topshop jeans

Fashionista’s als Selena Gomez, Bella Hadid en Kendall Jenner worden gestaag gespot in het high-end modelabel Vetements. “Het merk is in 2014 opgericht en in twee jaar uitgegroeid tot hét it-label van dit moment. De draag- bare collecties met een streetwear tintje worden gekenmerkt door joggingsweaters, jeans, bomberjacks met een torenhoog prijskaartje. Toch zijn deze standaard uitverkocht”, aldus Grazia’s moderedacteur Eve Tomaszewksi.

Vetemens x Topshop

Topshop staat bekend om z’n look-alikes van high-end catwalk items en de Britse modeketen heeft een spijkerbroek in de collectie die enorm op een paar van Vetements lijkt. Voor het origineel tel je zo’n £1200 pond neer en voor die van Topshop - de MOTO Panel Straight Leg Jeans -betaal je nu slechts £10. Want: uitverkoop. De jeans vliegen als warme broodjes over de toonbank, maar worden zo nu en dan aangevuld in de webshop en er hangt nog een enkeling in de winkels. De jeans worden ook op Ebay aangeboden voor vier keer de verkoopprijs. Benieuwd naar de broek? Je ziet ‘m hieronder.

Het origineel

Beeld: Topshop, Hollandse Hoogte