Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

You hate ‘em or you love ‘em

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Is dit het bewijs dat Kylie haar borsten heeft laten vergroten?

Fans weten zeker dat Kylie haar borsten onlangs (weer) heeft laten vergroten, maar de jongste Jenner-telg blijft ontkennen. In een recente fotoshoot, waarin ze als Barbie poseert, lijkt duidelijk te worden dat ze wél onder het mes is geweest. Oplettende fans spotten in onderstaande foto een litteken aan de zijkant van haar borst. Wat denk jij?

Kim Kardashian werd jarenlang gevolgd

De brunette werd eind vorig jaar in Parijs overvallen; nu blijkt dat ze al jarenlang werd gevolgd door de inbrekers. Kim kreeg tijdens de rechtszaak van de overval te horen dat de rovers al jaren bijhielden waar ze dagelijks uithing. Ze deden al eerder pogingen om haar te overvallen, maar trokken zich steeds terug omdat Kanye ook thuis bleek te zijn.

Kourtney Kardashian poedelnaakt voor fotoshoot

De realityster sport zich suf en vind het nu dan ook tijd om eens goed met haar in shape body te pronken. Voor een fotoshoot is Kourtney volledig uit de kleren gegaan. Voor zus Khloe, ook haar sportbuddy, is trots: "Je hebt een geweldig lichaam, zit naakt in het zwembad. Je zussen moeten zich zorgen maken!"