Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Man weet zijn vriendin op bijzondere manier te verrassen

Toen de Australische Terry en Anna één jaar samen waren, deed Terry zijn vriendin een ketting cadeau met een wel heel bijzondere hanger.

Man weet zijn vriendin op bijzondere manier te verrassen

Toen de Australische Terry en Anna één jaar samen waren, deed Terry zijn vriendin een ketting cadeau met een wel heel bijzondere hanger. Eentje die hij zelf had ontworpen. Anna droeg de ketting met regelmaat, zónder te weten dat er iets kostbaars in de hanger verborgen zat…

Surprise!

Het koppel reisde de hele wereld over en de ketting mét de hanger prijkte aan haar hals. Toch maakte Terry zich op een bepaald moment grote zorgen op het vliegveld. Hij vreesde dat Anna haar sieraad moest afdoen om het door de scan te laten gaan. Dan zou zijn geheim immers ontdekt worden, gelukkig gebeurde dat niet.

Anderhalf jaar later kwam het koppel aan in de idyllische Smoo Cave in Schotland. Met een smoes wist hij Anna ervan te overtuigen de hanger even af te doen, zodat hij de verlovingsring tevoorschijn kon halen. Vervolgens ging hij op één knie en stelde haar de vrouw. Hoewel Anna erg verrast was, zei ze volmondig ‘Ja’. De vrouw wist niet wat haar overkwam toen ze realiseerde dat ze haar verlovingsring al die tijd bij zich had gedragen. Bekijk de video van het aanzoek hieronder.

Lees ook:Jongen weet vriendin op geweldige manier te verrassen

Bron: HLN, Beeld: iStockphoto