Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó ziet de 10-jarige dochter van Anna Nicole Smith eruit

Dannielynn Birkhead, de 10-jarige dochter van Anna Nicole Smith, maakte afgelopen week een zeldzame opwachting op de rode loper bij de Kentucky Derby in Louisville.

Zó ziet de 10-jarige dochter van Anna Nicole Smith eruit

Dannielynn Birkhead, de 10-jarige dochter van Anna Nicole Smith, maakte afgelopen week een zeldzame opwachting op de rode loper bij de Kentucky Derby in Louisville en had haar mooiste jurkje uit de kast getrokken. In een lichtroze jurk met bloemenmotief en bijpassende hoed maakte het meisje een vrolijke indruk. Hoewel de kleine meid pas vijf maanden oud was toen Anne Nicole overleed, is het duidelijk te zien dat Dannielynn qua looks niet alleen het evenbeeld is van haar vader, maar ook haar moeder achterna gaat.

Mini Anna Nicole

In 2007 overleed het voormalige Playboy-model aan een overdosis van voorgeschreven medicijnen. Haar dochtertje groeide op zonder moeder, maar begint volgens haar vader Larry Birkhead met de dag meer op haar moeder te lijken. "Als ik zie hoe groot ze is geworden, ben ik zo trots op haar. Ze doet me zóveel aan haar moeder denken. Nu ze ouder wordt, en haar karaktertrekken veranderen, is het net of er een miniatuur Anna Nicole rondrent", liet hij weten aan E! News.

Bekijk de foto's hieronder, zie jij het ook?

Bron: Beau Monde, Beeld: Instagram