Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Humberto Tan reageert voor het eerst op vermeende affaire met Dionne Stax

Hij laat eindelijk wat los

Humberto Tan reageert voor het eerst op vermeende affaire met Dionne Stax

Humberto Tan en Dionne Stax domineerden in april de koppen van het showbizznieuws; ze zouden een buitenechtelijke relatie hebben. De presentator laat nu voor het eerst wat los over alle ophef die ontstaan is.

Gemist?

Even een geheugenopfrisser: De relatie van Humberto en zijn vrouw Ineke zou in zwaar weer verkeren. Weekblad Privé wist zelfs te vertellen dat de relatie zo goed als gestrand was. De presentator van RTL Late Night werd door het blad bovendien gekoppeld aan NOS-journaallezer Dionne Stax. Om die reden zou Humberto het huis waar hij met zijn gezin woonde hebben verlaten. Beiden hielden ze hun lippen wekenlang op elkaar, tot nu.

Achtervolgen zoontje

Humberto was gisteren te gast op de School voor Journalistiek in Zwolle en daar kreeg hij een pittige vraag over zijn gezin: wat hij vindt van de berichtgeving rond zijn huwelijk. "Ik kijk alle dingen die me boeien", antwoordde hij. "Het enige wat ik wel daarover kan zeggen is: dat ik me echt afvraag wat voor zin het heeft om mijn zoontje van negen te achtervolgen. Dan moet je je echt afvragen: hoe ga jij van huis 's ochtends, als je dit gaat doen?"

Ook Dionne reageerde op alle ophef, dat lees je hier.

Lees ook: Zo zien de kinderen van Humberto Tan er nu uit