Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner valt vol op haar gezicht

Kendall Jenner genoot deze week wat quality time met haar zus Khloé Kardashian. De twee waren druk bezig met opnames voor Keeping up with the Kardashians, waarbij het 21-jarige model fashionable en wel op een fietsje stapte. Helaas leek Kendall haar fietsdiploma niet in the pocket te hebben, want toen ze probeerde te remmen met haar voeten, maakte ze een flinke smakkerd in het zand. Khloé legde het incident vast én deelde het op Facebook. Gelukkig was er vrij weinig aan de hand en barstten de twee in lachen uit.

‘Scott Disick datet Bella Thorne’

Nu #Scourtney definitief verleden tijd is en Kourtney het naar verluidt heel erg gezellig heeft met Younes Bendjima is het ook hoog tijd dat Scott (33) de draad weer oppakt. Hoewel er heel wat dames op date zijn geweest met The Lord, wordt-ie nu gekoppeld aan de 19-jarige Bella Thorne. Scott en de voormalig Disney-ster belandden, naar verluidt, deze week samen in een tequila bar in Hollywood, waarna ze doorgingen naar The Nice Guy en The Peppermint Club. Volgens insiders verlieten zij de nachtclub rond 1.30 uur.

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne) op

Catilyn en Kim hebben geen contact meer

Het boterde al lange tijd niet tussen Kim Kardashian en Caitlyn Jenner, maar nu hebben de twee helemaal geen contact meer. Dat laat Caitlyn weten aan het Australische televisieprogramma Today Show.De 67-jarige realityster was te gast om over haar autobiografie The Secrets of My Life te praten, waarin de beroemde transgender openhartig schrijft over haar leven voor haar transitie en de relatie met haar toenmalige partner Kris Jenner en hun kinderen. “Ik hou van Kim, ze is een geweldig persoon. Maar ik zal je eerlijk vertellen, ik heb al een lange tijd niet meer met haar gesproken", zegt Jenner. “Ik heb alles even gelaten voor wat het is", vervolgt ze. Kim was niet erg te spreken over de uitlatingen van La Jenner, vooral niet die over haar moeder Kris Jenner. “Caitlyn mag natuurlijk vinden wat ze wil, maar waarom elke keer mijn moeder overal bij betrekken?", aldus de brunette. Caitlyn snapt en respecteert de houding van haar stiefdochter. “Er is altijd een hoop drama in de familie Kardashian", relativeert ze.

Beeld: Instagram, Bron: Telegraaf