Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Moeder Beyoncé deelt foto’s van babyshower

Op welke datum Beyoncé is uitgerekend, is nog steeds onbekend. Toch is het alweer een tijdje geleden dat de zangeres het grote nieuws bevestigde. Zo blijk al helemaal uit het feit dat de zangeres dit weekend werd verrast met een babyshower. Deze feestjes voorafgaand aan de bevalling worden in Amerika ongeveer vanaf drie maanden voor de uitgerekende datum gehouden.

Queen B's moeder - Tina Knowles Lawson - deelde gisteren een aantal beelden van het uitbundige feest via Instagram. Op een foto en een filmpje zijn heel wat beroemdheden te zien in fleurige jurken, waaronder haar voormalige collega's vab Destiny's Child: Kelly Rowland en Michelle Williams. Ook Serena Williams - die zelf momenteel ook in verwachting is - was aanwezig op de luxueuze Afrikaanse setting. Beyoncé zelf liep naar verluidt met blote buik rond, versierd met hennatatoeages.

Meghan Markle toch met Harry naar trouwfeest van Pippa Middleton

Meghan Markle is gespot op het trouwfeest van Pippa Middleton, meldt ET. De vriendin van prins Harry was zaterdag de grote afwezige tijdens de trouwceremonie, maar was er dus wel bij tijdens het feest.

Er werd druk gespeculeerd over de afwezigheid van Meghan. Volgens bronnen verliet Harry de trouwerij vlak na de plechtigheid in de kerk en reed hij terug naar Londen om zijn vriendin op te halen. Harry was eerder op de dag samen met zijn broer prins William naar de trouwplechtigheid in Englefield afgezakt.

Meghan is al de hele week in Engeland. Ze had een weekje vrij genomen volgens ET. De actrice zit momenteel middenin de opnamen voor de serie Suits.

Is dit de nieuwe vlam van Bella Hadid?

Bella Hadid vloog afgelopen week naar Cannes voor het filmfestival, maar besloot nog een paar dagen extra te verblijven in het plaatsje in Frankrijk. In die tijd wist ze zich prima te vermaken met het knappe, Australische model Jordan Barrett. Volgens HollywoodLife bezochten de twee verschillende feestjes en wijken ze niet van elkaars zijde.

Bron: HollywoodLife, Beeld: Instagram