Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze foto had een huwelijksaankondiging moeten zijn, maar toen...

Wat zou deze foto toch een leuke huwelijksaankondiging zijn. Met nadruk op 'zou'.

Deze foto had een huwelijksaankondiging moeten zijn, maar toen...

Wat zou deze foto toch een leuke huwelijksaankondiging zijn. Met nadruk op 'zou'. Want deze foto onthulde, naast dat het koppel dus het huwelijksbootje in stapt, óók nog iets anders.

Gelukkig

De bride to be Miranda postte in al haar enthousiasme een kiekje op Facebook om het blijde nieuwe met de rest van de wereld te delen. "Ik kan amper in woorden uitdrukken hoe gelukkig ik ben", leest het bijschrift van de foto van haar en haar geliefde op het sociale medium. De twee hadden echter één belangrijk detail over het hoofd gezien: de zwangerschapstest. De oplettende kijker zag 'm meteen op de foto en het vragenvuur kon beginnen. 'Is dat wat ik denk dat het is?', 'Ben je ook zwanger?' en 'Moet je ons nog iets vertellen?', leest het in de reacties.

Het tweetal zag al snel wat hun vrienden en kennissen bedoelden, en ze konden dan ook niet anders dan de prille zwangerschap openbaar maken. 'Ja inderdaad, we zijn dus ook in verwachting', schrijft Miranda vlak na de bekendmaking van hun huwelijk op Facebook.

Lees ook: Deze man doet een geniaal huwelijksaanzoek

Beeld: Facebook, Uitgelicht beeld: iStockBron: Elite Daily