Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze actrice gaat Sjors nu in GTST spelen

Melissa Drost neemt de komende tijd de rol van Sjors Langeveld op zich, daarmee neemt ze Ingmar Schrama over.

Deze actrice gaat Sjors nu in GTST spelen

Melissa Drost neemt de komende tijd de rol van Sjors Langeveld op zich, daarmee neemt ze Ingmar Schrama over. Schrama wil meer tijd met haar gezin doorbrengen.

Veel ervaring

De actrice was al eerder te zien in de film Rokjesdag, de serie Weemoedt en in Nieuwe Tijden. Melissa neemt de rol over van Ingmar, omdat zij de rol moeilijk kan combineren met het zorgen voor haar kinderen Betty Sue en Hugo. Het is nog niet bekend wanneer ze haar werkzaamheden voor GTST weer zal hervatten.

Gelijkenis

Melissa zal de komende tijd veel scènes gaan spelen met nieuwkomer Alkan Coklu. Alkan speelt de rol van Amir, een arts die gevlucht is uit Afghanistan. Amir komt per toeval in contact met Sjors, waarna de twee bevriend raken. Amir vraagt vervolgens Sjors om hem te helpen Nederlands te leren aan de andere vluchtelingen in het asielzoekerscentrum in Meerdijk. Het is overigens niet de eerste keer dat Ingmar wordt vervangen in Goede tijden, Slechte tijden. In 2013 werd de rol van Sjors tijdelijk vertolkt door Sanne Langelaar, omdat Ingmar destijds met zwangerschapsverlof ging.

✌🏻peace out! #weltrusten

Een bericht gedeeld door Melissa Drost (@melissa_drost) op

Bron: RTL, Beeld: GTST, Instagram