Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes

Grazia's top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Mattie en Wietze definitief uit elkaar

Het contact tussen wietze en zijn voormalig werkgever QMusic zou een dieptepunt bereikt hebben, vertelt een insider. "Er was de programmaleiding van Q heel wat aan gelegen om de twee toch weer bij elkaar te krijgen en ook de imagoschade aan het merk Mattie te bespreken", vertelt de bron. "Hoe je het ook wendt of keert is hij toch als Judas uit het verhaal gekomen." Maar Wietze, die nog steeds ziek thuis zit, wil niks meer met ze te maken hebben. Het lijkt erop dat Mattie en Wieze definitief uit elkaar zijn.

2. Nieuwe ontdekkingen in zaak-Savannah

Er zijn nieuwe ontdekkingen gedaan in de zaak-Savannah. Zo moest de 16-jarige jongen die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Savannah uit Bunschoten, van de kinderrechter uit huis geplaatst worden. Dit heeft zijn advocaat bevestigd aan RTL Nieuws.

3. Wait what? Lidl komt met opblaasbare bedden in de vorm van snacks

Onlangs kwam Lidl met een pool float waarmee ze de iets te prijzige opblaasbare jacuzzivan €400,- van Aldi mee weg concurreerden. In de tussentijd heeft Lidl niet stil gezeten. Maak kennis met je beste zomer aankoop ever: luchtbedden onder andere in de vorm van een pizza slice en donuts!