Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Horoscoop

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 14 t/m 20 juni 2017? Lees mee!

RAM 21 maart - 21 april

Als exen ineens weer opduiken, dan weet je dat je voorlopig maar beter even schoenen aan kunt trekken waar je lekker stevig in staat. Niet je fragiele hakken dus. Laat je niet gek maken, en laat al helemaal niet al het fijne wat je nu hebt, instorten door een schim uit het verleden.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Hoe je die summer vibes nóg nadrukkelijker in je leven aanwezig kunt laten zijn? Heel simpel. Ga deze week naar de eerste de beste parfumerie en doe jezelf je een zomergeur cadeau. Zo zorg je ervoor dat je iedere dag direct in een blije stemming bent - ook als het weer tegenzit.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Waarom zou je wachten op een belletje van James Corden voor een sessie Carpool Karaoke? Met de ramen open in je eigen auto, een goede playlist en je stem op standje maximaal, ben je al een aardig eind op weg voor een memorabele middag. Dus als je deze week op zoek bent naar een oplossing voor je pestbui: try this.

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Je voelt je al tijden niet lekker, en het lijkt een combinatie te zijn van druk in je hoofd, niet goed voor jezelf zorgen en weinig tijd om te ontspannen. Dat moet anders. En deze week kun je heel simpel beginnen. Taak één: maak ruimte in je agenda om adem te halen. Taak twee: zorg ervoor dat je je vitamines binnenkrijgt.

MAAGD 25 augustus - 23 september

Meld je dit weekend eens aan bij wat vacaturesites en recruiters. Ja, je werk is op zich hartstikke leuk, maar als je geen idee hebt wat voor leuks er verder nog bestaat en wat je mogelijkheden zijn, dan ben je niet helemaal goed geïnformeerd toekomstplannen aan het maken. Je kunt namelijk nog alle kanten op. Echt waar!

WEEGSCHAAL 23 september - 22 oktober

Dit is een goede week om een vakantie te boeken. Bepaal waar je naartoe wilt, speur door de aanbiedingen, en klik op 'boek' als je eraan toe bent. Maak er geen wedstrijd 'waar vind ik de beste deal' van - dan duurt het weer weken voor je de knop doorhakt. Gewoon betalen en het totaalbedrag daarna snel vergeten.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Minder kleren, jij bent er gek op. En nog gekker ben je frisse, koele lakens, jouw naakte lichaam en dat van iemand anders daaronder, en dan zo goed mogelijk je best doen om het daar zo heet mogelijk te maken. Er zit maar één ding op: daar deze week een beetje ruimte voor maken in je overvolle agenda.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

De nieuwe billen van Zimra Geurts intrigeren je mateloos, en je brengt veel tijd door in je ondergoed voor de spiegel. Denk je nou echt dat je gelukkiger wordt met een paar implantaten in je achterwerk? Want als het geval is, dan kun je mischien beter een psycholoog dan een plastisch chirurg bezoeken.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Je realiseert je dat je Instagram-account best een upgrade kan gebruiken. Maar drastisch al je foto's wissen en opnieuw beginnen, is zo'n statement. Voor elke nieuwe foto waar je wel tevreden over bent een oude wissen dan maar? En dan kappen met al die slecht belichte plaatjes van het eten op je bord.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Wat klinkt dat treurig: je dromen aan de wilgen hangen. Maar wees eerlijk: je droom was neit om elke maand geld tekort te komen en je business maar niet van de grond te krijgen. Heb je het lang genoeg geprobeerd? Heb je het alles gegeven? Meer kon je neit doen. Niks om je voor te schamen, maar stop ermee.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Hoe vaak heb je je al niet voorgenomen om vaker te gaan sporten? En hoe vaak heb je dat langer dan drie weken volgehouden? Precies. Maar in plaats van je daar kwaad over te maken, kun je ook gewoon besluiten dat die paar keren dat je extra gaat gewoon mooi meegenomen zijn. Positief redeneren, noemen ze dat.