Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verschrikkelijk nieuws voor Fajah Lourens

Opnieuw verdrietig nieuws voor Fajah Lourens

Verschrikkelijk nieuws voor Fajah Lourens

Opnieuw verdrietig nieuws voor Fajah Lourens. Gisteren deelde ze via Instagram het verschrikkelijke nieuws over de vader van haar zoontje. Hij is afgelopen vrijdag overleden aan een hersenvliesontsteking.

Hersenvliesontsteking

Gisteren plaatste Fajah een foto van haar zoontje en zijn vader op Instagram met deze verdrietige tekst: "VERDRIET...Afgelopen vrijdag is de Daniel de vader van mijn zoon Shai overleden. Omdat er een rouw advertentie is ge plaatst wordt ik nu gebeld door verschillende media. Dat snap ik het hoort er bij als je bekend bent maar lieve allen,ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader,ik heb even niks te melden."

"Daniel is overleden aan de gevolgen van een hersenvlies ontsteking. We hebben hele heftige weken achter de rug en proberen dit een plekje te geven. Ik ben super trots op zijn drie kinderen waaronder mn eigen kind en de manier waarop ze met dit verlies omgaan. Ik had het graag nog even stil gehouden maar het is niet anders. Ik heb de aankomende twee maanden vrij gepland in mijn overdag agenda om er te zijn voor Shai. Ik hoop dat de bedrijven die ik helaas heb moeten cancellen daar begrip voor kunnen opbrengen. ❤" Wij wensen Fajah en haar gezin heel veel sterkte de komende tijd.

VERDRIET...Afgelopen vrijdag is de Daniel de vader van mijn zoon Shai overleden. Omdat er een rouw advertentie is ge plaatst wordt ik nu gebeld door verschillende media. Dat snap ik het hoort er bij als je bekend bent maar lieve allen,ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader,ik heb even niks te melden. Daniel is overleden aan de gevolgen van een hersenvlies ontsteking. We hebben hele heftige weken achter de rug en proberen dit een plekje te geven. Ik ben super trots op zijn drie kinderen waaronder mn eigen kind en de manier waarop ze met dit verlies omgaan. Ik had het graag nog even stil gehouden maar het is niet anders. Ik heb de aankomende twee maanden vrij gepland in mijn overdag agenda om er te zijn voor Shai. Ik hoop dat de bedrijven die ik helaas heb moeten cancellen daar begrip voor kunnen opbrengen. ❤

Een bericht gedeeld door Faya Platina Artist 💿💿 (@fayaofficial) op

Neefje

Vorig jaar overleed Fajah's neefje Elfin bij een familiedrama. Daarbij kwamen de vader en Elfin van nog maar 11 maanden om het leven.

Bron: Show.nl, Beeld: Instagram