Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe manier om je make-up te verwijderen

Dit gaat je zeeën van tijd besparen.

De nieuwe manier om je make-up te verwijderen

Waar we soms uren kunnen doen over het aanbrengen van onze make-up, blijft het eraf halen van al die maquillage meestal toch een dingetje. Er zijn er dan ook maar weinig die volledig in de weer gaan met allerlei flesjes en pads, wat uiteindelijk ook een groot gedeelte van je beautyroutine in beslag neemt. Hoewel het reinigen van je gezicht erg belangrijk is, is het ook weer begrijpelijk dat je er geen uren aan kwijt wil zijn. Gelukkig is er nu iets waardoor je binnen no time je make-up van je gezicht hebt afgehaald. En dat wil je!

Roze handdoekje

Geen gedoe meer met allerlei doekjes, tonics en pads, die de helft van de ruimte van je badkamerkastje in beslag nemen. Het klinkt misschien te goed om waar te kunnen zijn, maar voor het verwijderen van je make-up heb je voortaan slechts een doekje nodig. De The Original MakeUp Eraser Cloth is een roze handdoekje, die je alleen hoeft warm te maken om je make-up te verwijderen. Waar je normaal gesproken weleens misgrijpt omdat je producten net op zijn, is het bij dit doekje alleen en kwestie van in de was gooien.

Het klinkt ideaal en dat is het eigenlijk ook. Naast dat je binnen een mum van tijd klaar bent met je avondroutine, ben je ook nog eens duurzaam bezig. Win-win situatie als je het ons vraagt. Nog niet helemaal overtuigd? Na het kijken van het onderstaand filmpje ben je helemaal om!

Lees ook: Wat je nooit hebt geweten over make-up

Bron: PopSugar Beeld: YouTube, iStock