Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Wordt Cristiano Ronaldo weer vader?

Nog geen twee weken geleden werd de voetballer, die al een 7-jarige zoon heeft, naar verluidt vader van een tweeling, met behulp van een draagmoeder. Nu zou er alweer een kindje op komst zijn. De 23-jarige vriendin van Cristinao, voormalig danseres Georgina Rodriguez, zou drie maanden in verwachting zijn van een dochter.

Bella Hadid bezoekt zieke oma in Nederland

Topmodel Bella Hadid heeft in Nederland een verrassingsbezoek gebracht aan haar zieke oma. "Niets kan deze liefde verslaan'', schrijft ze op Instagram. ''Ik heb de afgelopen drie dagen vrij genomen van werk om mijn lieve oma in Nederland te kunnen verrassen op haar verjaardag. Ze gaat een moeilijke tijd door in haar strijd tegen kanker, maar voor mij is het een feit dat ze de sterkste vrouw is die ik in ooit heb ontmoet."

Mariah zegt receptie af na vragen over ex

De woordvoerder van Mariah Carey heeft maandag in Israël een interview met de zangeres voortijdig afgebroken. Reden daarvoor waren vragen over de rol van haar ex-verloofde James Packer bij een omkopingsschandaal. "Weet ik veel waar die 'motherfucker' is. Hoe zou ik dat moeten weten?" antwoordde ze naar verluidt. Toen er beweerd werd dat ook Mariah zou moeten getuigen in de zaak, liet ze weten: "Oh, nu willen ze mij de schuld geven? Wat heb ik gedaan? Niets."