Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 2 augustus t/m 8 augustus. Lees je mee?

RAM 21 maart - 20 april

Je hebt een frontale aanvaring met een leidinggevende, en je eerste neiging is: vol tegengas! Laat een collega pleisters op je mond plakken en ga op je handen zitten. Het zit niet zo in je aard, maar het is nu tijd om het teamplayer-schap te oefenen. Reageer je af door iets te doen waardoor de adrenaline door je lijf giert.

STIER 21 april - 21 mei

Flinke geldzorgen houden je uit je slaap begin deze week. Houd je credo ‘bij twijfel niet doen’ in ere. De mensen die je liefhebt, verleid je graag met culinaire verwennerij van je favoriete traiteur. In ruil daarvoor word jij ook graag verwend. Lijfelijke aandacht doet je nu goed, laat je masseren.

TWEELINGEN 22 mei - 21 juni

Er moet iets onderzocht worden en men komt bij jou voor hulp. Jij bent gek op het ontrafelen van mindfucks, vooral als je er mee kunt scoren. En ja: je ziet een detail dat iedereen had gemist. Ergens halverwege de week is er wat geharrewar met een geliefde. Wat aandacht, lieve woorden en een knuffel doen wonderen.

KREEFT 22 juni - 22 juli

Je vrienden trekken je uit een dipje, dus maak ze vooral duidelijk hoeveel je om ze geeft. Een deadline halen is nu belangrijk, zorg wel dat alle details kloppen. Je bent gek op dat ontluikende-liefde- gevoel en jij zit in gedachten al je nieuwe lover in Venetië te kussen in een gondel. Geniet, maar vergeet niet ook realistisch te zijn!

LEEUW 23 juli - 23 augustus

Doe je een beetje dramatisch, of is je leven echt niet leuk momenteel? Erover praten met vrienden helpt, omdat het hardop uitspreken oplucht. Je hebt een wat arrogante houding als je een nieuwe gezondheidstrend spot die jij allang toepast. Verwacht niet dat iedereen meteen aan boord van je glutenvrije bootje springt, maar doe gewoon je eigen ding.

MAAGD 24 augustus - 23 september

Ga ik doen wat ik zelf wil, of wat er van me verwacht wordt? Deze week kies je voor het laatste en je lost hiermee wat gemaakte beloftes in. Je geduld is eindeloos. Laat een potentiële date of collega je wachten, dan bestel je nog een verse muntthee. Wat heerlijk om zo relaxt te kunnen zijn, geniet daarvan.

WEEGSCHAAL 24 september - 22 oktober

Je bent in balans deze week en je vriendinnen zijn jaloers op hoe jij alle ballen hooghoudt. Complimenten in ontvangst nemen mag, want je blijft er bescheiden onder. Je wilt iets of iemand heel graag, maar het is nog niet zo zeker of je het ook krijgt. Het kan een harde les zijn, maar teleurstelling hoort er ook bij.

SCHORPIOEN 23 oktober - 22 november

Je begrijpt iets wat iemand doet niet, waardoor je chagrijnig wordt. Doe, voordat je ergens over valt, eerst wat er echt gedaan moet worden want deze discussie gaat tijd kosten. Blijf geduldig en probeer niet je gelijk te halen, vooral niet in de liefde. Kom je er niet uit, spreek dan een time-out af en kom er later op terug.

BOOGSCHUTTER 23 november - 21 december

Jouw verbeelding draait overuren en je raakt enigszins paranoïde. Wees gerust: niemand probeert je onderuit te halen. Ga met jouw overgevoeligheid liever te rade bij een oudere vrouw. Misschien je bazin, een coach of je oma. Zij zegt iets dat het verschil kan maken tussen winnen en verliezen, tussen rust en onrust.

STEENBOK 22 december - 20 januari

Wat is je grootste droom? Meestal sta je met beide benen op de grond, maar sommige fantasieën kunnen deze week uitkomen. Iets waar je al langere tijd aan werkt, begint ook vruchten af te werpen. Al het harde werken is niet voor niets geweest, en je kunt nu genieten van wat je hebt bereikt.

WATERMAN 21 januari - 19 februari

Je wil graag verschil maken in het leven van je vrienden en biedt hulp aan waar je maar kunt. Neem niet te veel hooi op je vork en maak geen beloftes die je niet kunt waarmaken. Praten gaat je goed af, dus wees vooral een lobbyist of ambassadeur voor iets of iemand waar je echt in gelooft.

VISSEN 20 februari - 20 maart

Je voelt aan je water dat er iets niet klopt, maar: houd je gedeisd totdat je zeker weet wat er aan de hand is. Dit soort issues houden je uit je slaap en je voelt je onzeker. Een uitje ter afleiding is nu een heel goed idee, in de sauna of op het strand kun je bijtanken.