Zien: Het knappe neefje van William en Harry

Wat een hottie!

Lees ook

Tall, dark and handsome: het is allemaal van toepassing op de 18-jarige Arthur Chatto, het achterneefje van Queen Elizabeth, de koningin van het Verenigd Koninkrijk. En in tegenstelling tot zijn oudere neven William en Harry, pronkt de tiener enorm met zijn uiterlijk…

Pretty boy

Arthur is de zoon van lady Sarah Armstrong Jones, dochter van prinses Margaret, de zus van de Queen. Sarah trouwde met kunstenaar Daniel Chatto (Zara Tindall was een van haar bruidsmeisjes) en kreeg twee zonen met hem, De 21-jarige Sam en de handsome Arthur dus, die 23ste in lijn van de troonopvolging is.

Bae

Je ziet de jongen dus niet heel vaak voor de lens verschijnen, maar dat hij met zijn uiterlijk veel meisjes om de vinger kan winden, dat is één ding wat zeker is. Met deze selfie vol spieren en een witte boxer scoorde de jonge aristo binnen een dag meer dan 7800 aanbidsters die hem hun bae doopten en op vele hartjes trakteerden. Niet duidelijk wat hij op zijn borstkas heeft. Wie het weet, mag het zeggen. Bekijk de foto hieronder. Wat vind jij?

Lees ook: Is dít je ooit opgevallen aan Prins William en Kate Middleton?

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook