Kate Middleton was ooit model en zó zag ze er toen uit

Wauwie!
Kate Middleton was ooit model en zó zag ze er toen uit

Voor ze de Duchess of Cambridge werd, was Kate Middleton student aan de St. Andrews University in Schotland. Daar ontmoette ze voor het eerst prins William. Maar wat weinig mensen weten, is dat ze in 2002 op de catwalk liep voor een studentenopdracht.

Catwalk

In een zwarte doorschijnende Charlotte Todd-jurk verscheen ze op de catwalk. Het zal heel goed kunnen dat de toen 19-jarige William als een blok voor haar viel. Waar ze eerder als gewone vriendin gezien werd, bleek de vonk niet veel later overgesprongen te zijn.

Het schijnt dat het koppel na de show samen tijd spendeerde op de afterparty. And the rest is history! In 2012 kwam Kate nog even kort terug op haar modeldagen, toen ze een student sprak tijdens een event. "I hope you weren't involved in the fashion show. You never know what you are going to be asked to wear!" zei ze, volgens The Mirror.

De foto van Kate op de catwalk kun je hier en hier bekijken.

Lees ook: Internet gaat los: Kate Middleton's knie lijkt op dit tekenfilmfiguur

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bfe77df1cc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });