Gedupeerden willen hoogslaper Leen Bakker alsnog voor €24

Maar of ze de bedden ook echt zullen krijgen, blijft nog maar de vraag...

Lees ook

Ruim 1200 mensen hebben zich – zonder groot succes – bij een juridisch adviseur gemeld. Ze willen dat Leen Bakker, ondanks een technische fout, alsnog de bestelde hoogslaper voor €24 levert. Er is tot nu toe geen overeenkomst tussen Leen Bakker en de kopers.

Geen overeenkomst

Vandaag vond er een gesprek plaats tussen de advocaten van Leen Bakker en het bureau Aliter Melius, dat namens de kopers zal spreken. Zo eist het bureau dat de verkoopafspraak gewoon wordt nagekomen.

"We hopen Leen Bakker in te laten zien dat zij de bestellingen moeten gaan leveren en zo de zaak zonder tussenkomst van de rechter op te lossen" meldde het bureau eerder nog. Nu blijkt dat de twee partijen nog niet tot een overeenkomst zijn gekomen en dus nog niet duidelijk is wat er nu gaat gebeuren.

92 procent korting

Vorige week, op 29 juli, verscheen op de website van Leen Bakker een hoogslaper met maar liefst 92(!) procent korting. Dit zou dus betekenen dat het bed van het merk Hoppekids geen €319, maar slechts €24. Volgens Leen Bakker een technische fout, al hadden al duizenden mensen het product toen al besteld.

Stapelkorting

"We hadden een kortingsactie van 20 procent op alle matrassen en een andere actie met kortingen van 50 procent. Bij de hoogslapers is door een technische fout korting op korting gestapeld", zegt een woordvoerder tegen de Volkskrant.

Lees ook: Vrouw wint jackpot van 43 miljoen, maar wordt afgewimpeld met gratis etentje

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook