Hollywood Breakfast

Rise and shine!聽

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Brace in Expeditie Robinson
Brace werkt keihard aan zijn comeback zo was hij al te zien in The Voice of Holland en nu heeft de zanger laten weten dat-ie ook meedoet aan Expeditie Robinson. “Ik mag het dan eindelijk bekend maken: Ik doe mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson”, schrijft Brace.

Vanaf 7 september is hij met de andere deelnemers te zien in het programma. Brace neemt het op tegen Soundos El Ahmadi, Danny Froger, Carolina Dijkhuizen, Nicole Buch, Anouk Hogendijk, Roeland Fernhout, Marieke Elsinga, Niels Gomperts en Shelly Sterk. }

Aaron Carter haalt uit naar broer "Je kent me niet eens Nick, je praat niet eens tegen me. We zien elkaar één of twee keer per jaar en dat is het." De voormalig kindster reageerde daarmee op een tweet van Backstreet Boy Nick vorige maand. Nadat Aaron was aangehouden voor rijden onder invloed en marihuanabezit, schreef Nick: "Aan mijn broer: ik hou sowieso van je en als je de behoefte hebt om hulp te vragen, ben ik hier en bereid je te helpen beter te worden."

Aaron reageerde woedend en vroeg zich in een statement af waarom Nick hem niet had gebeld als hij zich zo'n zorgen maakte. In het interview maandag zei Aaron dat hij desondanks veel van zijn broer houdt, maar dat de liefde van Nick niet onvoorwaardelijk is.

Taylor Swift krijgt gelijk Zangeres Taylor Swift is inderdaad onzedelijk betast door radio-dj David Mueller. Dat heeft de jury van een federaal hof in het Amerikaanse Denver bepaald. Mueller greep tijdens een fotoshoot in 2013 opzettelijk naar de blote billen van de popster, zei Swift tijdens de rechtszaak. "Hij bleef aan mijn kont zitten, zelfs toen ik probeerde weg te komen. Hij greep absoluut naar mijn billen en deed dat lang." De rechtbank wees haar een symbolische schadevergoeding van één dollar toe. Dat was precies wat Swift had geëist. Ze wilde de zaak vooral gebruiken om op te komen voor slachtoffers van seksueel geweld.

馃拫 @gettyentertainment @shearerphoto

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Bron: RTL, BuzzE, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook